Page 4 - Receptbok Vårvik
P. 4

INNEHÅLL


                       Vårviks Gård

                       Förord till receptboken


                       Måttenheter för köket



              FISK FISK

                 HUVUDRÄTTER


                      FISKBIFFAR
                      FISKPAKET I BAKPLÅTSPAPPER

                      HEL LAXSIDA I UGN
                      KLASSISK LAXPUDDING

                      THAILÄNDSK FISKGRYTA MED RÄKOR OCH KOKOSMJÖLK
                      TORSKGRYTA MED TOMAT OCH DILL

                 SOPPOR

                      BLOMKÅLSSOPPA MED LAX
                      FISKSOPPA MED RÄKOR, DILL OCH CITRON

                      FRANSK FISKSOPPA
                      GUL FISKSOPPA

                      SNABB FISKSOPPA
                      SOPPA MED TORSK & LAX


              KYCKLING
               KYCKLING

                 HUVUDRÄTTER

                      GODASTE KYCKLINGGRYTAN

                      KRÄMIG PASTA
                      KYCKLINGSRULLE MED CURRYDRESING

                      LÄTTLAGAD KYCKLINGGRYTA
                      SAFTIG KYCKLINGFILÉ

                      TERIYAKI-KYCKLING I UGN
   1   2   3   4   5   6   7   8   9